Luova Keski-Suomi

verkkoalusta

Luova Keski-Suomi on Keski-Suomen luovien alojen kasvuohjelma -hankkeen tuottama alusta, jonka tarkoitus on tuoda esiin hankkeeseen osallistuneiden luovien alojen ammattilaisten osaamista sekä kuluttajille että eri alojen yrityksille.

Keski-Suomen luovien alojen kasvuohjelma -hankkeessa kehitettiin alueen luovien alojen toimijoiden liiketoimintaosaamista

Design Unionin Keski-Suomen ELY-keskuksen (ESR) kanssa yhteistyössä toteuttaman hankkeen tavoitteena on ollut auttaa luovien alojen yrittäjiä kehittämään palveluitaan, tuotteitaan ja verkostojaan sekä näin kasvattamaan liiketoimintaansa ja koko alueen elinvoimaisuutta.

Hankkeen konkreettisena toimenpiteenä toteutettiin kaksi luovien alojen yrittäjille suunnattua, liiketoimintaosaamisen kasvattamiseen tähtäävää valmennuskokonaisuutta vuosina 2021 - 2023.

Tämän alustan kautta valmennuksiin osallistuneet toimijat pääsevät esittelemään osaamistaan ja ajankohtaisia kuulumisiaan sekä kuluttajille että yrityksille. Palvelun sisällöistä vastaavat hankkeen osallistujat ja sen ylläpidosta hankkeen toteuttaja Design Union, jonka hanketoiminta jatkuu tällä hetkellä Pohjois-Savon alueella.

Lue lisää Pohjois-Savon luovien alojen kasvuohjelma -hankkeesta!

FOB!-hankkeen sivuille

FOB Pohjois-Savo

Keski-Suomen alueelle kasvuohjelma -hanke synnytti yhdistyksen, Keski-Suomen luovat osaajat ry:n.

Mikäli olet kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta, ole yhteydessä puheenjohtaja 

Yvonne Berliniin: 
yvonneberlin@outlook.com

Yhdistyksen perustamaan Luovuustilassa -nimiseen luovien alojen erikoislehteen voit tutustua täällä.