Minusta luovuus on tapa olla olemassa. Kaikki ovat luovia, mutta valitettavasti elämänhalua tuova luovuus katoaa huomaamattomasti arjen sedimenttikerrosten alle stressaavassa työssä tai kiireisessä elämänvaiheessa, juuri kun luovuudesta saatavaa voimaa eniten tarvittaisiin.

Haluan auttaa sinua palauttamaan luovuuden ilon, innostuksen ja hurmoksen. Tarvitaan ehkä vain pieni pölyjen pyyhkäisy ja luovuus on taas käsilläsi, tai ehkä se löytyy pienellä kaivuulapiolla, joka kolahtaakinaarteeseen. 

Kiertotalouden jalkauttajana annan sinulle ideoita ja neuvoja, kuinka hoidat ja huollat sinulle iloa tuottavia esineitäsi. Tai kuinka muutat pikkuhiljaa kulutustottumuksiasi käyskennellen käsityön, taiteen, tieteen ja marttailun välimaastossa. 

Tarjoan sinulle inspiraatiota ja innostusta omaan merkitykselliseen tekemiseen ja leikkimisen iloa kodin arkeologisista kerrostumista löytyvillä materiaaleilla.

Luvassa on siis leikkiä, turhautumista, oivaltamisen onnea, innovoinnin tuskaa. Siispä lähde takki auki mukaani: valmennuksiin, näyttelyihin ja pähkäilyihini.

Parsitaan maapallo paremmaksi ja keksitään yhdessä tulevaisuus!

www.Tiinasmoko.fi

Meillä on kaikkea liikaa ja liian vähän. Autan ihmisiä paikantaamaan itsensä tämän kaikkeuden keskellä ja palauttamaan luovuuden ilon etä- ja livevalmennuksilla, näyttelyteoksillani ja pilkesilmäkulmassa kirjoitetuilla kirjoituksilla. Otetaan yhdessä selvää, ovatko tavarat este luovuudelle vai tie luovuuteen?

Kurssit Käsityö Sisällöntuotanto