Ritva Puranen on viitasaarelainen värien sommittelusta sekä niiden keskinäisestä kemiasta inspiroituva taidemaalari. Oppia tekemiseen hän on ammentanut kuvataideopintojen lisäksi mm väri- ja sisustussuunnittelijan sekä visuaalisen markkinoinnin koulutuksista. Ritva Puranen on Suomen Taiteilijat ry:n jäsen.

"Työskentelen usein intuitiivisesti. Maalaukseni ovat värikkäitä, häilyen abstraktin ja konkreettisen rajamailla, jättäen samalla tilaa katsojan omalle tulkinnalla. Asun keskellä metsää ja luonnon vaikutus näkyy teoksissani.

Ensimmäinen näyttelyni oli vuonna 2019. Sen jälkeen maalauksiani on ollut esillä sekä omissa että yhteisnäyttelyissä.
Koen, että maalaus on valmis vasta silloin, kun se on tullut nähdyksi ja koetuksi.

Tilaustöistäni monet ovat muotokuvia tai ns. sielunmaisema -maalauksia. Asiakkaiden toiveita kuunnellen olen teettänyt muutamista maalauksista arkitaidetuotteita, kotimaisia tarjottimia ja keittiöpyyhkeitä.

Taiteeni tehtävä on tuoda väriä ja piristystä arkeen. "

Olet tervetullut tutustumaan Viitasaaren ytimessä sijaitsevaan galleriaani. Palvelen asiakkaitani myös jälleenmyyjien kautta, sekä messuilla.

Ritva Puranen Art

Ritva Puranen Art on yhden naisen kapina harmaata arkea vastaan. Luon taidetta öljy- ja akryylivärein, teetän maalauksistani kotimaisia persoonallisia piensisustustuotteita. Tuon väriä ja piristystä arkeesi.

Piensisustus Kuvataide Kuvitus Lahjatavarat Yrityslahjat