Käsillä tekeminen ja siitä nauttiminen on tietyllä tapaa kulkenut matkassani aina. Tuotteiden suunnittelu ja valmistaminen ammattina paljastui kuitenkin osaksi elämää yllättäen. Yhden asian johtaessa toiseen ja sisintä seuraten valmistuin tekstiiliartesaaniksi keväällä 2015. Opintojen alkuvaiheista lähtien kankaanpainanta sekä kuviosuunnittelu ovat temmanneet minut matkaansa ja tuoneet tähän hetkeen.

"Viehätyn aiheista jokapäiväisen elämän varrelta, muistoista, kulttuureista ja perinteistä."

Töissäni vaikuttavat vahvasti suunnittelemani kuviot, joiden aiheet kumpuavat luonnosta, ympäröivän maailman tapahtumista, koetuista hetkistä sekä kohtaamisista. Aiheita yhdistää myös tietynlainen arkipäiväisyys ja arjen kauneus. Myös lopullisten tuotteiden osalta toivon niiden tuovan käyttäjilleen pitkäkestoista iloa niin arjen kuin juhlankin keskelle. Merkityksellisyys, aikaa kestävä design sekä materiaalit ja onni ovat lähtökohtia, jotka ohjaavat työskentelyäni niin suunnittelusta valmistukseen kuin asiakkaan kohtaamiseen saakka.

Työtilani (avoinna sopimuksesta) sijaitsee Jyväskylässä ja palvelen asiakkaitani lisäksi verkkokaupan sekä jälleenmyyjien kautta. Osallistun myös erilaisiin myyntitapahtumiin, kuten messuille, designtoreille ja markkinoille. Kuluttaja-asiakkaiden rinnalla olen saanut palvella myös useampi yrityksiä, joiden yrityslahjatarpeeseen tuotteeni ovat tarjonneet ratkaisuja.

marjaana niskanen

Yhteystiedot
Kivääritehtaankatu 6 A
40100 Jyväskylä

0500 211 116
marjaana@marjaananiskanen.fi

https://marjaananiskanen.fi/

Marjaana Niskasen printit ja kuosit syntyvät elämänveikeydestä ja arkipäivän kauneudesta. Tuotevalikoima koostuu kodin käyttö- ja somistetuotteista, jotka ovat myös erinomaisia lahjaideoita. Graafisen pelkistetyt tuotteet sopivat tyyliltään monenlaiseen elämänmenoon ja kutkuttelevat iloisisa muistoja lempiasioista.

Piensisustus Lahjatavarat Yrityslahjat Kuosisuunnittelu Tuotemuotoilu