Tervetuloa Osaaviin Käsiin!

 

Hei, olen Miia – Loistamon sydän ja luova johtaja. Olen 42-vuotias, kahden ihanan tytön äiti ja muuttanut perheeni kanssa Saarijärvelle neljä vuotta sitten.

Olen elänyt ja hengittänyt kampaamoalaa lapsesta asti, sillä äitini toimi kampaamoyrittäjänä Tampereella 45 vuotta. Olen ollut aina peloton kokeilemaan uutta ja osaamista onkin kertynyt monelta luovuuden alalta, kuten hiukset, meikit, maskeeraus sekä taide. Tällä luovuuden tiellä olen vieläkin, nyt Loistamon onnellisena omistajana.


Parturi-kampaajaksi valmistuttuani muutin Tampereelta Chicagoon ja työskentelin kolme vuotta amerikkalaisessa hiussalongissa, jossa sain tutustua kansainväliseen tyyliin tehdä hiuksia. Palasin yhteensä viiden vuoden jälkeen takaisin Suomeen täydentämään osaamistani, valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi ja toimin valmistuttuani hetken myös meikkikoulun opettajana. Hius- ja maskeerauskilpailumenestyksien myötä minut bongattiin Tampereen Teatteriin, jossa työskentelin 4 vuotta ja vastasin reilun vuoden päälavan ohjelmistossa olevien sekä tulevien näytelmien kampauksien, meikkauksien ja maskeerauksien suunnittelusta sekä toteutuksesta. Tämän jälkeen olen työskennelyt Suomen johtavien kampaamoketjujen liikevastaavana ja esimiehenä vuosina 2010-2021 (mm. Helsinki Kaisaniemi Sirpa Mansner ja Hairlekiini Hyvinkää, Seinäjoki ja Äänekoski).
Tuo polku johti omaan unelma-yritykseeni, Loistamoon, joka nyt toimii omana luovuuden leikkikenttänäni.

Tervetuloa palveltavaksi,

vauvasta vaariin-

yksityiset ja yritykset. 

Kotiin, keikalle tai

Hius- ja Meikkistudio Loistamoon!

Loistamo

Yhteystiedot
Paavontie 31
43100 Saarijärvi

0451394389
miia@loistamo.fi

https://www.loistamo.fi

Loistamo- Hiukset, Meikit, Taide, Kurssit. Yksityisille sekä yrityksille- Kotiin, keikalle tai salonkiin.