Merkityksellisyys, aitous ja vastuullisuus, ovat teemoja, joita haluan korostaa yritykseni toiminnassa.
Vuonna 2017 perustettu Design Luode syntyi osana opintoihini kuuluvaa näyttötutkintoa. Opiskelin tuolloin taideteollisuusalan ammattitutkintoa ja näytöissäni keskityin käsityöyrittäjyyteen sekä hopean työstämiseen.

“Jotain enemmän kuin vain kaunis koru”- pitkään mukanani kulkenut ajatus korujen merkityksellisyydestä sai muotonsa, kun Viesti-korut syntyivät. Viesti-koruissa käytetään morseaakkosia ja sana on muodostettu hopeahelmillä.

Viesteihin on kirjoitettu tunteita, unelmia, tavoitteita - voimaa ja rohkeutta elää omannäköistä elämää! Viesteissä korostuu merkityksellisyys ja yhteys ihmisten välillä. Matkan varrella Viestit ovat nousseet Design Luoteen päätuotteeksi.

Viestit, kuten muutkin Design Luoteen korut, valmistetaan aidoista materiaaleista omalla verstaalla Keski-Suomessa Konginkankaalla. 

Design Luoteen koruille on myönnetty sekä Avainlippu- että Design from Finland -merkit. Ne kertovat kestävästä ja vastuullisesta suunnittelusta sekä kotimaisesta tuotannosta.

Viestejä löytyy niin omasta verkkokaupasta kuin jälleenmyyjiltä sekä erilaisista tapahtumista ja messuilta eri puolilta Suomea.

Design Luode

Design Luode on vuonna 2017 perustettu korupaja, joka valmistaa käsityönä ekologisesti ja eettisesti kestäviä käyttökoruja. Kaikki korut ovat Design Luoteen yrittäjä Sanna Kuitusen käsialaa aina suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi saakka. Suosituin tuotesarja on Viesti-korut. Yrityksen kotipaikka on Konginkangas.

Korut Lahjatavarat